Particuliere verzekeringen op maat: Assurantiekantoor Rob IJskes Zaandam

Verzekeringen voor Particulieren


Bezit

U heeft thuis diverse waardevolle bezittingen. Doorgaans zaken die uw leven en dat van uw gezinsleden een stuk aangenamer en gemakkelijker maken. Bij een calamiteit als brand, verlies of diefstal kunnen een groot aantal van uw bezittingen verloren gaan. Van een aantal dingen zult u makkelijk afscheid kunnen nemen, sommige zaken hebben echter een een grote waarde. Hiervoor hebben wij voor u diverse verzekeringen
Lees verder >>

Gezin

Het belangrijkste in uw leven zijn uiteraard uw gezinsleden. Het is in onze ogen dan ook belangrijk om hen goed te beschermen tegen de gevaren waaraan het leven bloot staat. Alle gevaren uitsluiten kunt u uiteraard niet. Belangrijk is echter dat, mocht er onverwachts toch iets misgaan, u zich over de financiële consequenties geen zorgen hoeft te maken.
Lees verder >>

Wonen

Het Nederlandse klimaat zorgt ervoor dat het belangrijk is om een goed dak boven ons hoofd te hebben. Uw woning is dan ook deel van uw eerste levensbehoeften. Uiteraard wilt u uw woning zo goed mogelijk beschermen tegen de elementen. Voor u, als eigenaar van de woning, is er meestal zelfs een verplichting (vanuit de hypotheekovereenkomst) om een zogenaamde opstalverzekering af te sluiten. Indien u een woning huurt zal de verhuurder hier in bijna gevallen voor zorgen.
Lees verder >>

Werk

Een van de bezigheden waarin toch wel heel veel tijd in gaat zitten is werken. Een groot deel van ons leven besteden wij werkend. Voor ons werk ontvangen wij veelal een vergoeding waarmee wij onze uitgaven kunnen bekostigen. Er bestaat echter een kans dat het, al dan niet vrijwillig, op een dag niet meer mogelijk is om te werken. Een groot aantal uitgaven zullen echter gewoon doorgaan.
Lees verder >>

Vakantie

Sommige mensen gaan vele keren per jaar op vakantie, anderen gaan uitsluitend in de zomervakantie. Iedereen geeft zo zijn of haar eigen invulling aan vakantie. Het vakantiegevoel kan echter verstoord worden door allerlei vervelende gebeurtenissen. Indien u tijdens uw vakantie iets naars overkomt is het zaak dat dingen goed geregeld zijn.
Lees verder >>