Zakelijke verzekeringen & Bedrijfsverzekeringen voor alle soorten organisaties..

Midden- en kleinbedrijf

Voor bedrijven, die vallen in het zogenaamde MKB-segment, biedt Rob IJskes Assurantiën aan scala aan mogelijkheden. Of u nu 1 of 100 personeelsleden heeft, Rob IJskes Assurantiën kan u de benodigde expertise bieden. Deze expertise start bij het in kaart brengen van uw bedrijfsmatige risico's.
Aan de hand van deze inventarisatie kan Rob IJskes Assurantiën u helpen risico's beheersbaar te maken door deze risico's te verkleinen of zelfs weg te nemen. Het afsluiten van verzekeringen vormt hierbij de mogelijke oplossing. Rob IJskes Assurantiën in Zaandam verzorgt verzekeringen van diverse MKB-ondernemingen in de Zaanstreek.

Bedrijfsverzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan uw bedrijf - met een beetje pech - een hoop geld kosten! Met de juiste verzekeringen perkt u uw financiële risico's in. Wij bieden op maat gesneden zakelijke verzekeringen aan, met een uitstekende prijs/kwaliteit ratio.

Bedrijfsmiddelen

Gebouwen
Inventaris en goederen
Machinebreuk
Computers en elektronica

Juridisch

Rechtsbijstand
Bedrijfsaansprakelijkheid

Schade

Risicomanagement
Collectieve ongevallenverzekering
Milieuschade

Mobiliteit

Transport
Wagenparkverzekering
Beroepsgoederenvervoer

Ziekte

Loondoorbetaling bij ziekte

 


Bedrijvenpakket

Als u meerdere verzekeringen via Rob IJskes Assurantiën afsluit in het door ons aangeboden bedrijvenpakket, dan ontvangt u tot 10 % korting op uw premie. Bovendien staan uw verzekeringen op één polis en dat is wel zo overzichtelijk! Voor horecaondernemers biedt Rob IJskes Assurantiën een speciaal op maat gemaakt pakket aan, dat zich onderscheid in de combinatie van ruime dekking en gunstige premies.

Ziekteverzuim

In het geval van arbeidsongeschiktheid bent u als werkgever verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen. Dit bedrijfsrisico kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van uw onderneming. Om die reden hebben veel ondernemers dit risico door middel van een verzuimverzekering bij ons verzekerd. Sluiten uw verzekeringen nog wel aan bij uw huidige risico's? Zowel de wetgeving als ook de markt van verzuimverzekeringen is de laatste jaren drastisch gewijzigd. Dit kan vanzelfsprekend ook gelden voor het risicoprofiel en verzuimbeeld van uw bedrijf.

Gratis aanvullende arbeidsvoorwaarden

Rob IJskes Assurantiën biedt een pakket zogenaamde 'Employee Benefits' aan aan haar relaties:
het Benefitsplan. Hiermee krijgen de werknemers van een bij Rob IJskes Assurantiën verzekerde onderneming aanzienlijke kortingen op particuliere verzekeringen.

Brancheafspraken

Via diverse verzekeraars hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van branche afspraken. Deze afspraken hebben geleid tot diverse verzekeringsprogramma's, welke een breed scala aan verschillende verzekeringen behelsen. Van bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen tot de branchebrede collectieve zorgverzekeringen. Kortom, de ultieme vorm van behoeftegedreven dienstverlening.