Rob IJskes Assurantiën

Rob IJskes Assurantiën is actief op het gebied van risicobeheersing en risicofinanciering en is een zelfstandige onderneming zonder eigendomsverhoudingen tot banken of verzekeraars en opereert daardoor zowel financieel als operationeel totaal onafhankelijk.

Op basis van een zorgvuldige risicoanalyse komt Rob IJskes Assurantiën tot de beantwoording van de kernvraag: welke risico’s kan uw organisatie zelf dragen en welke kunnen beter worden overgedragen. Risicobeheer is het op een inventieve manier elimineren, verminderen, of overdragen van risico’s. Risicobeheer is dus niet automatisch hetzelfde als verzekeren.

Voor continuïteitsbedreigende risico’s binnen uw organisatie zal risico-overdracht naar verzekeraars veelal de enige methode zijn. Rob IJskes Assurantiën kan de volledige verzekeringscapaciteit van de assurantiemarkt benutten.

Vergunning

Rob IJskes Assurantiën staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en heeft vergunning om te adviseren en/of te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen Particulier
  • Schadeverzekeringen Zakelijk
  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekering
  • Vermogen (levensverzekeringen)

In onze dienstenwijzer treft u meer informatie aan over Assurantiekantoor Rob IJskes in Koog aan de Zaan.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.