Rechtsbijstandverzekering

 • Altijd advies op maat
 • Scherpe premies met de beste voorwaarden
 • Persoonlijk advies door een expert

Rechtsbijstandverzekering

Voor ondernemers is er een grote kans om te maken te krijgen met een conflict of geschil. Dan is juridisch advies erg handig. Voorbeelden van een conflict kunnen zijn: een klant die weigert een rekening te betalen of problemen met een leverancier. U heeft als ondernemer met veel verschillende partijen te maken. De rechtsbijstandverzekering voor ondernemers heeft een ruime dekking.

Optimaal en RechtsPartner

U kunt kiezen uit twee verschillende dekkingen:

 • Rechtsbijstandsverzekering Optimaal
  Met deze verzekering is uw bedrijf in Nederland verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor vrijwel alle juridische conflicten. Bovendien kunt u rekenen op incassobijstand.

   

 • Rechtsbijstandsverzekering RechtsPartner
  Met deze verzekering krijgt u juridische hulp bij vrijwel alle zakelijke conflicten. U bent verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Ook kunt u rekenen op incassobijstand. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de juridische adviesservice: onbeperkte toegang tot advies over juridische kwesties.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.