Uitvaartverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Uitvaartverzekering

We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Niemand denkt er graag over na, maar dat is wel nodig. De kosten van uw uitvaart kunnen snel oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden deze zorg uit handen nemen. Deze verzekering keert namelijk uit wanneer u komt te overlijden.

Kosten begrafenis of crematie

De kosten van uw begrafenis of crematie zijn afhankelijk van uw eigen wensen rond uw uitvaart. Een crematie kost tegenwoordig tussen de 6.500 euro en 9.000 euro en aan een begrafenis bent u zelfs tussen de 8.500 euro en 11.000 euro kwijt. Wilt u nog bijzonderheden bij uw uitvaart, dan kunnen de kosten nog hoger uitvallen. Als u de kosten van uw uitvaart niet zelf kunt dragen is het een goede oplossing om uw uitvaart te verzekeren.   

Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekering in natura
Bij deze verzekering wordt uw uitvaart voor een bepaald bedrag geregeld. Uw nabestaanden ontvangen dus geen vergoeding in geld.

Uitvaartverzekering in geld
U kiest een verzekerd bedrag dat aan uw nabestaanden uitgekeerd wordt als u overlijdt. Zij kunnen dan naar eigen inzicht de begrafenis of crematie regelen en betalen.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.