Reisverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Reisverzekering

Autopech, gestolen bagage of ziekenhuisopname. Er kan van alles gebeuren tijdens een reis. De reisverzekering dekt de kosten van de schade die u oploopt tijdens de reis. Afhankelijk van uw bestemming en uw activiteiten tijdens de reis kiezen wij samen met u de juiste reisverzekering.

Europadekking of werelddekking

Een reisverzekering kan een Europadekking of werelddekking hebben. De Europadekking geldt voor landen in Europa en voor landen rond de Middellandse Zee. Als u verder op reis gaat kunt u voor een werelddekking kiezen.

Doorlopende of kortlopend reisverzekering

U kunt kiezen tussen twee type reisverzekeringen. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering een goede keuze. Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie, dan kunt u kiezen voor de kortlopende reisverzekering.

Aanvullende dekkingen

Met de standaarddekking van uw reisverzekering is niet alles gedekt. U kunt daarom uw reisverzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen. Zakenreis, gevaarlijke sporten, geneeskundige kosten en studie en/of stage in het buitenland zijn voorbeelden van aanvullende dekkingen. Wij zoeken voor u uit welke dekking u nodig heeft voor uw reis.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ok wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken door onvoorziene omstandigheden, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.