Extra kostenverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Extra kostenverzekering

De extra kostenverzekering vergoedt de extra kosten die nodig zijn om uw bedrijf draaiende te houden of om snel weer aan de slag te kunnen na een grote schade. Bij een grote schade kunt u denken aan brand, waterschade, ontploffing of inbraak.

Bij extra kosten kunt u denken aan de huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en andere noodmaatregelen die nodig zijn. Deze kosten kunnen hoog oplopen. Met een extra kostenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bedrijf stil komt te staan als u te maken krijgt met een grote schade.

Bij een extra kostenverzekering geldt er geen eigen risico. U verzekert alleen een vast bedrag. Dit bedrag kunt u zelf bepalen. De kosten tot aan dit verzekerde bedrag worden vergoed. De extra kostenverzekering verzekert geen omzetderving. Mocht een grote schade ook invloed hebben op uw omzet, dan is een bedrijfsschadeverzekering van toepassing.

Advies op maat? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee!

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.