Machinebreukverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Machinebreukverzekering

Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van machines. Ze zorgen voor een snel en efficiënt productieproces. Maar machines kunnen uitvallen, bijvoorbeeld door hapering in de elektronica of een constructiefout.

Schade aan machines of installaties kunnen leiden tot kostbare reparaties. Naast de schade aan de machine of installatie zelf kunnen er ook directe gevolgen zijn voor uw bedrijfsvoortgang. De productie kan geheel of gedeeltelijk stil komen te liggen. Met de machinebreukverzekering kunt u snel de schade laten herstellen zonder dat het u extra investeringen kost.

Aansluiten op andere verzekeringen

Risico’s zoals brand en diefstal zijn niet gedekt onder de machinebreukverzekering. Deze risico’s kunt u verzekeren met bijvoorbeeld een inventaris- en goederenverzekering of een gebouwenverzekering. Wij zorgen ervoor dat uw machinebreukverzekering goed aansluit op al uw andere polissen.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.