Pensioen ondernemer

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Pensioen ondernemer

Een pensioenverzekering biedt in de vorm van lijfrente de mogelijkheid om pensioen op te bouwen. Niet elk bedrijf wordt snel verkocht en ook niet elke klantenportefeuille brengt de marktwaarde op. Met deze verzekering verzekert u uzelf en eventuele nabestaanden van een uitkering. Bij het afsluiten van de verzekering bepaalt u onder andere de hoogte van het eindvermogen, wordt er afgesproken tot wanneer en hoe u de premie betaald (periodiek of eenmalig). U bepaalt ook wanneer en hoelang de uitkeringen plaats moeten vinden. Voor een aantal jaar of juist levenslang? Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld:

  • Overlijden
    Is uw partner meeverzekerd? Dan gaan de uitkeringen (deels) over naar uw partner wanneer u zou komen te overlijden.
  • Een premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
    Als u arbeidsongeschikt raakt waardoor u de premie niet meer kunt betalen kan de verzekeraar de premie voor u doorbetalen als u voor deze aanvullende dekking kiest.

Wij helpen u om te bepalen hoeveel pensioen u straks nodig heeft. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

 

 

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.