Vrachtautoverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Vrachtautoverzekering

Een vrachtauto is een forse investering. Het kan gebeuren dat er iets misgaat tijdens de rit of het laden en lossen, dan is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met de vrachtautoverzekering bent u gedekt als er iets met uw vrachtauto gebeurt. De Vrachtautoverzekering is geldig in alle landen die op het Internationaal Motorrijtuigverzekeringsbewijs (’groene kaart’) staan vermeld en niet zijn doorgehaald.

WA, WA-Plus of All Risk?

U kunt kiezen uit drie dekkingen: WA, WA-plus of All Risk. In Nederland heeft u volgens de wet minimaal een WA-verzekering nodig. Deze verzekering is bedoeld voor schade die u met uw vrachtauto toebrengt aan anderen. De WA-plus en All Risk Verzekeringen zijn uitgebreider. Hieronder ziet u een overzicht van wat wel en niet verzekerd is.

 

WA WA-Plus All Risk
Schade aan anderen door u
Schade aan andere voertuigen
Schade aan bezittingen
Schade aan personen
Schade aan uw auto van buitenaf
Diefstal
Ruitbreuk
Botsingen met dieren
Brand & explosie
Extreem weer (storm en hagel)
Schade aan uw auto door u zelf
Aanrijding
Overige schade door uzelf

Aanvullende dekkingen

U kunt de verzekering uitbreiden met vier aanvullende dekkingen. U kunt kiezen voor een ongevallen inzittenden, rechtsbijstand motorrijtuigen, accessoires, schade inzittenden. Of het voor u nodig is om een aanvullende dekking te nemen en welke, bepalen wij graag samen met u. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

    Persoonlijk advies op maat

    Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.