WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten)

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten)

Wordt uw zieke (ex-)werknemer na twee jaar ziekte (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt verklaard door het UWV? Dan kan dit u veel geld kosten. U kunt eigenrisicodrager voor de WGA worden. De WGA-verzekering vergoedt de WGA-uitkering. U krijgt ook persoonlijke ondersteuning. Zo heeft u meer grip op het re-integratieproces.

U betaalt een vast bedrag WGA-premie aan de verzekeringsmaatschappij. Dit bedrag is in bijna elk geval lager dan de premie die u aan het UWV zou betalen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw WGA-verzekering. Neem gerust contact met ons op.

Waarom zou mijn bedrijf WGA-eigenrisicodrager worden?

Als u ervoor kiest om eigenrisicodrager voor de WGA te worden, betaalt u geen gedifferentieerde WGA-premie voor u (ex)werknemers. U betaalt de WGA-uitkering van uw arbeidsongeschikte (ex)werknemer. Als u ervoor kiest om de WGA-eigenrisicoverzekering af te sluiten wordt deze uitkering vergoed.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.