Zakenreisverzekering

  • Altijd advies op maat
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

Zakenreisverzekering

Als u of een van uw medewerkers op reis gaat, wilt u zich geen zorgen maken over de risico’s. De zakenreisverzekering dekt onder andere medische kosten in het buitenland en verlies, diefstal en vermissing van uw reisdocumenten en bagage. Een particuliere reisverzekering keert niet uit als er iets misgaat tijdens een zakelijke reis! Daarom is het belangrijk om een zakenreisverzekering af te sluiten. U bepaalt bij de zakenreisverzekering zelf welke risico’s u verzekert en hoe de dekking eruitziet.

Privévakanties meeverzekeren

Met de zakenreisverzekering kunt u in één keer uw zakenreizen én uw privévakanties (of die van een medewerker) in het buitenland verzekeren. U kunt kiezen voor Europa- of werelddekking.

Aanvullende dekkingen

U kunt uw zakelijke reisverzekering aanvullen met een aantal dekkingen. Denk aan ongevallen, geneeskundige kosten of automobilistenhulp. Of het voor u nodig is om een aanvullende dekking te nemen en welke, bepalen wij graag samen met u. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.